Lønforhandlinger 2020

21.01.2020 | Maya Jepsen Mejlgaard

Kære alle

Fra 3. februar starter perioden, hvor alle medarbejdere kan fremsende oplysninger til brug for lønforhandlingerne på Nat-Tech.

Du kan læse mere om lønforhandlingerne her: Lønforhandlinger på Nat-Tech
På denne side finder du også et link til den formular, hvor du skal fremsende dine oplysninger til brug for lønforhandlingen. Bemærk, at formularen først kan tilgås fra d. 3. februar.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med indgivelse af oplysninger til brug for de årlige lønforhandlinger, er du velkommen til kontakte Nat-Tech HR. HR kan også svare på evt. spørgsmål til din nuværende løn, hvilken forhandlingsgruppe du tilhører eller lignende.

Har du spørgsmål til lønaftaler, lønkriterier og lignende, er du velkommen til at kontakte din forhandlingsberettigede tillidsrepræsentant.

Lønforhandlingerne afsluttes i juni, og lønforbedringerne er gældende fra den 1. april 2020.

Institutledelsen

Institut for Bioscience, Nyt fra ledelsen, Institut for Biologi